Med hjärta och engagemang

ENKLA FILMEN

 

Vi kan enkelt och effektivt hjälpa dig och ditt företag med marknadsföring genom enkla filmer till främst Facebook.

 

Enligt en rapport från Cisco kommer 80 % av internettrafiken 2019 bestå av videomaterial. Och det som driver trafik på sociala medier idag är video. De som lyckas göra engagerande, innehållsrika filmer är vinnarna i kampen om uppmärksamhet.

 

Hjärnan föredrar rörligt

Vår hjärna hanterar rörlig information 60 000 gånger snabbare än text. Och 90 % av all information vi konsumerar är visuell.

 

Facebook

Vilken sorts inlägg som premieras på Facebook varierar. Algoritmerna uppdateras ständigt för att ge oss en bättre användarupplevelse. Inlägg som engagerar, och då främst sådana som ger diskussion i kommentarfältet, premieras. Likaså långa, engagerande videos. Facebook är en kostnadseffektiv marknadsföringskanal som många företag redan använder.

 

Vi hjälper dig!

Vi kan hjälpa dig producera enkla filmer för publicering på Facebook. Du berättar vilket syfte du har med filmen och vi skriver manus, filmar, klipper och ljudsätter, samt levererar filmen digitalt. Behöver du hjälpa med publicering löser vi det också.

 

Kostnad

Från 2 700 kr. (beroende på längd och ambitionsnivå) producerar vi din film. Du äger rättigheterna och får använda filmen fritt i alla kanaler och hur länge du önskar.

 

 

 

KONTAKT

hejkoi@koiproduktion.se

054-203 46 46

 

ADRESS

Koi.Produktionsbyrå

Clevevägen 2

663 30 Skoghall