Med hjärta och engagemang

"Med genomtänkta och tydliga riktlinjer kommer du se ut och uppfattas tydligare på marknaden."

AD/GRAFISK FORMGIVARE KRISTINA ÖIJEBERG

 

Kristina startade Koi Produktionsbyrå våren 2008. Hon arbetade då som Art Director på en inhousebyrå, men startade eget för att utvecklas genom att få andra kunder och uppdrag.

– Att få arbeta med formgivning är det roligaste jag vet!

 

– Jag är van att arbeta med en grafisk profil som grund, att snabbt producera det du behöver. Men jag tycker även om utmaningen i att arbeta utan dokumenterad grafisk profil, att tillsammans med dig hitta ett uttryck som speglar ditt företag.

– Det är viktigt att ditt uttryck är konsekvent, oavsett kanal. Allt från visitkort till webbplats bör hänga ihop. Detta bidrar till ett tydligt varumärke och får ditt företag att ta marknadsandelar.

 

Logotypen speglar ditt företag

Grunden i ditt företag är logotypen, eller loggan som det kallas i folkmun. Den speglar ditt företag dygnet runt, året runt. Att synas är att finnas.

 

– Därför är det viktigt att du syns på ett bra sätt. En logga med hög kvalité visar på ett seriöst företag, och ser du till att den syns på allt från fakturor till din firmabil stärker du varumärket. Vi hjälper dig att ta fram en sådan.

 

Din grafiska profil

Alla företag har en grafisk profil. Kanske inte uttalad och dokumenterad, men den finns. Hur använder vi loggan? Vilka färger och vilka typsnitt?

– Med genomtänkta och tydliga riktlinjer för detta kommer du se ut och uppfattas tydligare på marknaden. Igenkänning är viktigt, med det vinner du kunder.

 

KONTAKT

hejkoi@koiproduktion.se

054-203 46 46

 

ADRESS

Koi.Produktionsbyrå

Clevevägen 2

663 30 Skoghall