Med hjärta och engagemang

Den enkla webben

Vi fotar också!

...och skriver!

1 500
kr/mån

DEN ENKLA WEBBEN

 

Begreppet ”Less is more” kommer ursprungligen från arkitekturen. Men principen gäller all form av formgivning.

Koi Produktionsbyrå kan enkelt och effektivt hjälpa dig och ditt företag att synas på webben.

 

Grunden för din webbplats är dina idéer. Och har du inga egna hjälper vi självfallet dig med det. Webbplatsen i sitt enklaste utförande består av en statisk sida samt max fem undersidor. I priset ingår grundläggande grafisk design och byggande av webbplatsen, bildredigering av befintliga bilder, framtagande av kontaktformulär och viss textredigering. Kostnad för domänregistering och webbhotell tillkommer.

 

Har du inga bilder?

Självfallet hjälper vi dig även med det. Vår fotograf tar hand om hela produktionskedjan, oavsett om det gäller produktfoton eller personalfoton; från själva fototillfället till efterbehandling. Vill du använda bilderna utanför webbplatsen kan du enkelt köpa loss bildrättigheterna.

 

Har du inget att säga?

Givetvis har du det. Men det är kanske inte så enkelt att få ner orden på pränt. Vår copywriter hjälper dig att formulera dig och vad du vill ha sagt.

 

Kostnad

Vi på Koi är din försäkring som ser till att din webbplats är korrekt, levande och uppdaterad. Du betalar 1 500 kronor per månad i ett år. Då uppdaterar vi din webbplats en gång i månaden. Efter ett år kan du säga upp din prenumeration med en månads uppsägningstid.

 

Vill du veta mer?

Ring 054-203 46 46 eller maila webb@koiproduktion.se så berättar vi mer!

 

KONTAKT

hejkoi@koiproduktion.se

054-203 46 46

 

ADRESS

Koi.Produktionsbyrå

Clevevägen 2

663 30 Skoghall